BLOG

Een weekendje weg met je partner? Dit zijn leuke activiteiten!

Een weekendje weg met je partner? Dit zijn leuke activiteiten!

 

Een weekendje weg en er even lekker tussenuit: wie houdt er niet van?! Een andere omgeving, samen leuke dingen doen en echt even volledige aandacht voor elkaar. Op citytrip naar het buitenland, of gewoon dichtbij in ons eigen landje: er zijn opties genoeg. Ook juist in Belgie zijn er zoveel leuke plekken te ontdekken, waar je misschien nog nooit geweest bent. Wat dacht je van een weekendje naar zee om te flaneren over het strand, of juist de natuur en de bossen opzoeken in de Ardennen? In dit artikel geven we je graag wat tips, óók voor in de hotelkamer na een dagje eropuit!

Op citytrip binnen Europa

Voor een weekendje weg ga je natuurlijk niet de halve wereld over reizen. Maar je hoeft je tripje ook niet te beperken tot de Nederlandse grenzen. En ook niet tot de auto, want wist je dat je met de trein ook in een mum van tijd in een Europese stad naar keuze bent? Denk bijvoorbeeld eens aan Berlijn, Parijs, of Boedapest. Lekker kneuterig met je koffertje op stap, het heeft toch eigenlijk ook wel iets.

Een weekendje weg in Nederland

Maar ook in ons buurland Nederland valt er genoeg te ontdekken. Buiten de toeristische plekken zoals Noordwijk aan Zee en Giethoorn die de meesten van ons wel kennen, zijn er ook genoeg bestemmingen die misschien iets minder bekend maar ook absoluut de moeite waard zijn. Zo kun je heerlijk wandelen op de Veluwe, strandjutten op één van de waddeneilanden of op avontuur in de natuurrijke Biesbosch. In een huisje in de natuur, op een vakantiepark of in alle luxe van een hotelkamer. Helemaal relaxed, met alle aandacht voor elkaar. Let’s go!

Ontspannen in je hotelkamer

Na zo’n hele dag rondstruinen in de stad, door het bos of over het strand, is het natuurlijk belangrijk om ook te ontspannen. Na het eten lekker samen in de sauna of jucuzzi, badjas aan en onder het genot van een goed glas wijn tegen elkaar aankruipen in bed met een goede film op de achtergrond. Met de nadruk op achtergrond: iets met ‘Netflix and chill’. Voor het chill-gedeelte eens iets anders uit de kast trekken om de boel wat op te spicen? Leef je uit met speeltjes voor in de slaapkamer en ontdek samen de mogelijkheden van bijvoorbeeld een fleshlight, de befaamde satisfyer of trillende ringen waar je tegelijkertijd van kunt genieten. He-le-maal zen, op alle vlakken. Geniet ervan!

Vakantiehuizen met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!