BLOG

Een vakantie in Europa doorbrengen

Een vakantie in Europa doorbrengen

Veel mensen gaan wel tenminste een keer per jaar op vakantie, en een vakantie binnen Europa is altijd een goed idee. Het is namelijk relatief dichtbij huis en de reistijd naar de bestemming is dan ook meestal niet heel erg ver weg. Er zijn zoveel leuke plekken binnen Europa dat het lastig kan zijn om een goede bestemming te kiezen, daarom hebben wij de leukste bestemmingen voor je op een rij gezet. Zo hoef jij niet lang meer verder te zoeken naar de perfecte vakantie, en er is dan ook altijd een vakantiebestemming binnen Europa die bij jouw wensen past. Wil je meer weten over het doorbrengen van een vakantie binnen Europa? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

 

Bestemming 1: Ibiza, Spanje

Een van de meest populaire Europese bestemmingen van dit moment is toch echt wel Ibiza, zeker onder de Nederlandse vakantiegangers. Het Spaanse eiland is op ongeveer twee uur vliegen van Nederland, dus je bent er heel snel. Op het eiland is het zowel voor jongeren heel er leuk omdat er genoeg gefeest kan worden, maar ook voor ouderen en gezinnen is het een hele leuke plek om te kunnen genieten van de prachtige omgeving en de Spaanse cultuur.

 

Bestemming 2: Zuid Frankrijk

Een andere populaire bestemming in Europa is al een lange tijd Zuid Frankrijk. Veel mensen gaan hier in de zomer op vakantie om te genieten van het lekkere weer, de stranden en de mooie omgeving. De meeste mensen gaan hier naartoe met de auto, en er zijn dan ook veel verschillende accommodaties. Zo kan je kiezen om te verblijven in een vakantiehuis Zuid Frankrijk, in een hotel of je kan ook kiezen voor een van de vele campings. Dat maakt de bestemming ook zo leuk voor jong en oud.

 

Bestemming 3: de Algarve in Portugal

Portugal is een prachtig land waar een hele hoop te doen is. Het is ongeveer 2,5 uur vliegen naar de Algarve en dat is de perfecte bestemming voor een zon en strand vakantie. De stranden zijn er heel erg lang en mooi, in het water kan je de mooiste rotsen zien. Ook is er een hoop te doen en kan je kleine dorpjes bezoeken waar je heerlijk kan eten. Een auto huren is erg handig in Portugal, zo kan je gemakkelijk meerdere verschillende plekken bezoeken tijdens je vakantie. Geniet er van zon, zee en strand.

Vakantiehuizen met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!