BLOG

De opkomst van het reispakket

De opkomst van het reispakket

 

Niemand kan ontkennen dat het leuk is om aan het einde van het jaar een kerstpakket te krijgen. Het is iedere keer weer een verrassing wat het zal brengen. Maar er is nog een pakket in opkomst en dat willen we graag met je delen: het reispakket! In dit artikel vertellen we hier alles over, ter inspiratie voor jou of je werkgever.

Reispakket: een verrassing voor de zomer

Waarom zou je als werkgever alleen aan het einde van het jaar een leuk cadeau geven aan je werknemers, klanten of relaties? En dat is precies de reden dat het reispakket zo in opkomst is. Zo’n pakket kun je bijvoorbeeld voor de zomervakantie geven. Een leuke manier om op een ander moment in het jaar te zorgen voor een verrassing. Het is, zoals de naam natuurlijk al zegt, een pakket met allerlei leuke items voor de de zomer of op vakantie. 

Waarom een reispakket?

Er zijn heel veel redenen te noemen voor het geven van een reispakket. Allereerst is het een goede manier om je waardering te laten blijken. Zo motiveer je je personeel bijvoorbeeld om er, na de vakantie, weer extra hard tegenaan te gaan. Maar het is ook een hele slimme manier om je naamsbekendheid wereldwijd te vergroten. Laat de items in het pakket bedrukken met je logo en er is een grote kans dat ze mee op reis gaan. Hoe cool is dat, als jouw merk nationaal en internationaal rondgaat?

Wat zit er in een reispakket?

Plan een brainstorm met een select gezelschap binnen het bedrijf om te bedenken wat er in het reispakket komt. Daarin kun je je creativiteit helemaal kwijt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trolley in een felle kleur met het logo en de naam van de ontvanger erop? In zo’n trolley kun je natuurlijk nog veel meer leuke reisgadgets kwijt, van een strandbal tot een zonnebril. In de zomerperiode is het ook slim om een bedrukte drinkbus te geven. Lees meteen ook even waar je op vakantie beter geen kraanwater mag drinken. Zo’n drinkbus komt niet alleen tijdens het reizen van pas, maar iedere dag. En dat zorgt ervoor dat je logo extra vaak zichtbaar is.  

 

 

 

 

Vakantiehuizen met hoge kortingen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!